whatsapp op pc voordelen

WhatsApp: Voordelen

Geplaatst door

Voordat je WhatsApp op je pc gaat installeren is het goed om eens naar alle voordelen te kijken die WhatsApp biedt.

Lagere kosten – Het grootste voordeel van WhatsApp is dat het je telefoonrekening een stuk lager kan laten uitvallen, omdat je niet hoeft te betalen voor de berichten die je via WhatsApp stuurt. Zolang je beschikt over een internetverbinding kun je zoveel berichten sturen als je wilt, zonder hiervoor te hoeven betalen.
Mogelijkheden – Het versturen van een sms’je is iets wat iedereen wel kent maar toch is de technologie erg beperkt, vooral als je foto’s of een video wilt versturen. Met WhatsApp zit je niet langer met dit probleem want berichten kunnen foto’s, video’s, audio bestanden, contacten, je locatie en emoticons bevatten. Zeg maar vaarwel tegen de kosten van MMS.
Bevestiging – Wanneer je op WhatsApp naar iemand een berichtje stuurt dan zie je een groen vinkje dat aangeeft of je bericht succesvol is verstuurd. Nadat de ontvanger het bericht heeft gelezen zullen er twee groene vinkjes verschijnen die aangeven dat de ontvanger het bericht heeft gelezen. Daarnaast kun je op WhatsApp ook zien wanneer de ontvanger voor het laatst online is geweest, hoewel deze optie wel is uit te schakelen.
Groep chat – Met WhatsApp kun je ook groepen genereren, zodat meerdere mensen je bericht tegelijkertijd kan ontvangen. Zo kun je bijvoorbeeld een groep maken met je vrienden, familieleden, collega’s etc. Een groep zorgt ervoor dat iedereen direct op de hoogte is van de laatste nieuwtjes of afspraken.
Gesynchroniseerd – Na het activeren van WhatsApp op je pc wordt direct gekeken naar je contactenlijst. Het voordeel hiervan is dat je onmiddellijk ziet welke contacten wel en welke niet gebruik maken van WhatsApp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *